Solutii


In primul rand solutiile Freya Software garanteaza:

  • Reducerea costurilor si a timpului acordat gestionarii si intretinerii afacerii dumneavoastra;
  • Siguranta ca veti primi mereu informatii corecte si complete;
  • Mareste eficientasi rapiditatea in preluarea comenzilor si a servirii, imbunatatind timpul de lucru al angajatilor;
  • Securizeaza datele si elimina riscul de furt;
  • Eliminarea situatiilor neplacute si a erorilor umane;
  • Ajuta la intarirea relatiilor cu clientii si cu personalul dumneavoastra.

 

Prin solutii software ne referim la programe computerizate ce maresc ritmul de lucru economisind o mare parte din timp.
Am gandit aceste solutii ca raspuns la ritmul de viata alert care ne obliga intr-un fel sau altul sa realizam cat mai multe activitati intr-un timp relativ scurt.

 

Sistemul de gestionare si administrare al resurselor este realizat din mai multe suite de aplicatii dintre care, am ales sa le prezentam pe principalele doua:

Freya Restaurant - Soft Gestiune, Software Pos Restaurant 1. Partea de marcaj sau de vanzare (Front Office – unde vor fi introduse si inregistrate comenzile de catre personalul angajat): prin implementarea unui sistem de marcaj de tip POS (punct de vanzare), vorbim aici, fie de un touch screen cu calculator integrat, fie de un monitor simplu si un calculator separat.

Comunicare Freya Restaurant Pos - Freya Restaurant BackOffice

2. Partea de administrare (Back Office – unde se vor inregistra datele unitatii de catre manager):de aici se pot urmaritoate activitatile pe care operatorii le-au efectuat in sistem, rapoarte si statistici (activitate, vanzare, personal, stocuri etc), inventiere, retetar, modul fidelizare clienti, rezervari etc. Freya Restaurant Backoffice - Soft Restaurant Gestiune Stocuri

 

Echipamente fiscale, echipamente soft restaurant La alegerea clientilor, asiguram atat aparatura fiscala cat si componente hardware, de la case de marcat, cantare electronice, scannere si imprimante fiscale, la monitoare touch-screen si PDA-uri (mobile marcaj).

* Toate echipamentele sunt insotite de certificate de garantie