Cloud ERP


SoftOne Cloud ERP: usor de folosit, performant, flexibil si accesibil!

 

SoftOne a acumulat peste 5 ani de experienta si expertiza in oferirea de solutii Software as a Service (SaaS) in diverse medii de gazduire (gazduire traditionala cu sisteme dedicate, mediu virtual, platforma Cloud).

La sfarsitul anului 2010, SoftOne a lansat Soft1 Cloud ERP, o solutie ERP care foloseste platforma Microsoft Windows Azure. Printre avantajele pe care le genereaza utilizarea acestei solutii, putem include: costuri scazute pentru hardware si software si costuri mai reduse pentru departamentul de IT legate de administrarea sistemului, mentenanta echipamentelor si actualizari/upgrade-uri de sistem.

Soft1 Cloud ERP poate genera o crestere a productivitatii, a flexibilitatii si a concentrarii asupra afacerii. Solutia suporta accesul de oriunde si oricand pentru companiile cu angajati externi sau birouri la distanta, fiind de asemenea si:

  • scalabil in livrarea resurselor IT
  • eficient din punct de vedere financiar
  • cel mai bun din gama sa din punct de vedere al accesibilitatii si singurantei

Se livreaza pe baza de abonament prin internet si valorifica atributele cheie ale Windows Azure, si anume: integritatea, securitatea si consecventa.

SoftOne dezvolta constant tehnologii care imbunatatesc functionalitatile de baza ale ERP-ului, pentru a facilita tranzitia clientilor catre operarea in Cloud, pentru a creste securitatea datelor, pentru a imbunatati experienta de utilizare si a extinde functionalitatile sistemului.

Astfel, Soft1 Cloud ERP indeplineste cu succes multe cerinte, precum:

  • certificarea accesului in statiile de lucru
  • incarcarea si descarcarea bazelor de date
  • protectie firewall
  • criptarea comunicarii
  • proceduri automate de backup pentru date (fie pe memorie locala sau in cloud)

SoftOne ofera o solutie software de incredere, securizata si completa, care utilizeaza pe deplin beneficiile operarii in Cloud, cum ar fi: costuri de proprietate scazute, acces facil, flexibilitatea utilizarii si usurinta expansiunii, precum si avantajele unei platforme Cloud, si anume: solutii avansate de securitate, accesibilitate crescuta, elasticitatea resurselor si usurinta in integrarea cu alte sisteme si solutii.