Metode de Licentiere


Principalele avantaje

 

Exista o revolutie continua in modul in care IT-ul instaleaza aplicatiile de afaceri. Astazi, pe langa serverele fizice, exista de asemenea si servere virtuale si versiuni multiple de Cloud.

Soft1 ERP ofera managerilor de IT flexibilitatea de a utiliza platforme variate, pentru a gazdui aplicatiile de software de care au nevoie companiile lor.

Aceste optiuni includ:

  • On – premise – pe server: Aplicatiile Soft1 se pot instala in modul traditional, pe serverele private ale companiei. Clientii achizitioneaza o licenta sau un abonament si instaleaza Soft1 pe serverele fizice proprii (virtualizate sau nu). In acest scenariu, clientul instaleaza baza de date si mediul de operare, se ocupa de upgrade-urile aplicatiei dar si de asigurarea datelor.
  • Bazat pe Cloud: Operarea ERP-ului Soft1 este externalizata catre SoftOne, ca si furnizor de servicii, terta parte. Aplicatia este complet functionala cu ajutorul resurselor Microsoft Windows Azure.
    • Software as a Service – software ca si serviciu – Aplicatiile Soft1 sunt livrate pe baza de abonament lunar. Exploatand locatii multiple si tehnici de balansare a incarcarii, utilizatorii din companii diferite  lucreaza pe serverul Windows Azure si pe platforme de baze de date si de stocare. SoftOne gestioneaza operarea aplicatiilor software, upgrade-urile si asigura datele in fata posibilelor dezastre.
    •  ERP gazduit – Aplicatiile Soft1 se pot instala de asemenea pe Cloud public. Totusi, companiilor li se ofera resurse proprii in Cloud, pe care nu trebuie sa le imparta cu alte organizatii.