SoftOne ERP


Solutii:

 

Financial Management

Soft1 ERP include un modul specializat de management financiar – contabil, complet integrat cu alte functionalitati de baza: productie, livrari si receptii de marfa, gestiunea comenzilor, etc. Modulul ofera o vizibilitate completa asupra tranzactiilor (platilor si incasarilor), cu informatii actualizate mereu, privind nivelurile inventarului sau previziunile de vanzari. Aceasta transparenta ofera angajatilor din departamentul financiar-contabil, precum si personalului executiv, date financiare in timp real, facilitand deciziile de business rapide, dar bine informate.

erp-overview

Supply Chain Management

Soft1 ERP va pune la dispozitie un modul performant si simplu de management logistic (SCM – Supply Chain Management), care ofera o imagine de ansamplu asupra fluxului de materiale, informatii si finante. Indiferent de tipul afacerii, Soft1 ERP va ofera flexibilitatea de care aveti nevoie pentru a va adapta rapid si eficient la schimbarile si solicitarile pietei, pentru a profita de noi oportunitati si pentru a eficientiza procesul comenzilor.

crm-overview

CRM

CRM

In mediul de afaceri de astazi, cele mai performante companii sunt cele care se concentreaza pe bunul lor cel mai de pret – clientii. ERP-ul Soft1 va ofera un modul complet, simplu dar puternic de management al clientilor si abilitatea de a ramane competitivi pe termen lung.

crm-overview

Production Management

Soft1 ERP ofera functionalitatea necesara producatorilor de astazi pentru a putea planifica si executa eficient comenzile de productie, pentru a raspunde rapid noilor cerinte ale consumatorilor si pentru a comunica mai eficient cu furnizorii si alti intermediari.

erp-overview

Field Service Management

Modulul Field Services din Soft1 ERP este dedicat programarii, angajarii, administrarii si asistarii personalului din teren. Astfel, compania isi poate spori eficienta resurselor si coordonarea echipelor, selectand echipa cea mai calificata pentru un anumit proiect si imbunatatind totodata si calitatea serviciilor.

erp-overview

Tehnologia noastra, beneficiul dumneavoastra!