Managementul productiei


managementul productiei

SoftOnr ERP ofera functionalitatea necesara producatorilor de astazi pentru a putea planifica si executa eficient comenzile de productie, pentru a raspunde rapid noilor cerinte ale consumatorilor si pentru a comunica mai eficient cu furnizorii si alti intermediari.

Modulul complet pentru productie din SoftOne ERP este creat pentru a rezolva solicitarile din aceasta industrie si pentru a ajuta companiile sa:

  • cresca eficienta procesului de productie
  • elimine timpii morti
  • creasca performanta si volumul productiei
  • imbunatatesca vizibilitatea lantului de aprovizionare

Cu modulul pentru productie din SoftOne ERP beneficiati de vizibilitate si control asupra tuturor proceselor din productie, precum si de un control de audit integrat, pentru a face fata chiar si celor mai stricte reguli de conformitate. Permite planificarea detaliata a achizitiilor cu MRP, pe baza cerintelor clientului, si administrarea completa a furnizorilor, unitatilor de productie, depozitelor si a centrelor de cost.

Soft1 ERP pentru productie este complet integrat cu alte module, cum ar fi: Management financiar sau Management logistic. Modulul este sustinut de un sistem performant de raportare, care include toate rapoartele fiscale necesare, rapoarte simple (exemplu: necesarul de materii prime in functie de comenzi) precum si rapoarte complexe (exemplu: costurile/unitate, costurile/stadiu de productie).