Despre noi


consultanta

Compania noastra ofera o varietate de servicii in zona de consultanta de business, implementare software ERP, imbunatatirea proceselor interne si personalizarea software-ului. Cunostintele noastre vaste despre mediul de afaceri, abilitatile tehnice de exceptie si expertiza acumulate, ne-au permis sa dezvoltam si sa aplicam o metodologie testata, cuprinzatoare si integrata, care va asigura rezultate tangibile.

Angajatii nostri, consultanti tehnici sau de afaceri, foarte bine pregatiti, au o vasta experienta in livrarea de solutii pentru industriile: en-gros, distributie, productie, retail si servicii. Avand rezultate demonstrate in diverse proiecte, consultantii nostri sunt capabili sa va ofere know-how local, combinat cu perspective si expertiza globala.

Echipele noastre de analisti, consultanti, manageri de proiect, specialisti IT si arhitecti de software sunt pregatite sa ghideze clientii in luarea deciziilor privind strategiile de software de business, in evaluarea tehnologica sau imbunatatirea proceselor companiei.

Serviciile includ:

  • Servicii de implementare
  • Consultanta privind aplicatiile SoftOne ERP
  • Consultanta de afaceri
  • Consultanta hardware
  • Servicii de upgrade si migrare
  • Dezvoltare personalizata a SoftOne ERP
  • Management de proiect

 

Va punem la dispozitie solutii software complete pentru gestiune magazin, soft restaurant si soft hotelier oferite de catre partenerii nostri de la Freya Soft, impreuna cu echipamente tehnice de ultima generatie, adaptata in functie de nevoia reala a fiecarui client.

 

Incepand cu luna Februarie 2015, am devenit parteneri in sistemul de distribuire a certificatelor digitale autorizate. Va invitam pe pagina noastra dedicata semnaturii electronice!

 

Pentru mai multe detalii consultati paginile de prezentare ale fiecarui produs si nu ezitati sa ne contactati.