Freya Soft


Freya va pune la dispozitie solutii complete pentru gestiune magazin, soft restaurant si soft hotel.

Soft Gestiune Restaurant

Pentru gestiunea restaurantelor, cafenelelor, barurilor, fast-food, autoservire precum si restul afacerilor din domeniul HoReCa, va oferim aplicatia Freya Restaurant; un soft restaurant ce va permite marcarea foarte rapida a produselor, va ofera un sistem de stocuri exact, un sistem de fidelizare clienti si promotii „Happy Hours” precum si numeroase facilitati care vor usura munca utilizatorilor. Din punctul de vedere al administratorilor, softul de restaurant Freya ofera atat rapoarte financiar-contabile cat si rapoarte pentru analiza de marketing.

Soft Gestiune Hotel

Freya Hotel este aplicatia software pentru gestiunea hotelurilor, pensiunilor sau cabanelor, indiferent de numarul de camere. Acest soft hotelier se integreaza cu soft restaurant Freya, astfel exita posibilitatea de a comanda de la restaurant in contul camerei.

Soft Gestiune Magazin

Pentru gestiunea magazinelor mari sau mici va punem la dispozitie Freya Shop, soft pentru gestiune magazin, acesta avand ca principale calitati rapiditatea marcarii produselor dar si numeroase optiuni de rapoarte administrative.