Prezentari video


Combinare vanzari

 

Freya Restaurant 3 permite combinarea vanzarilor. Acest lucru poate fi foarte folositor, de exemplu, in cazul in care persoanele aflate la una din mese vor sa se mute alaturi de alte persoane la alta masa.

 

Freya Restaurant 3 BackOffice – Prezentare generala

 

Freya Restaurant BackOffice este un sistem de gestiune foarte complex, ce ajuta ca afacerea dumneavoastra sa fie mai organizata, mai simplu de administrat, dar si mai profitabila. Avand o interfata foarte simpla, dar tot odata complexa, Freya Restaurant BackOffice dispune de numeroase functionalitati, grupate dupa scop si rol, fiecare dintre acestea avand asociata o iconita sugestiva.

 

 

 

 

Freya Restaurant 3 POS – Discount-uri

 

Freya Restaurant 3 permite acordarea de discount-uri. Discount-urile pot fi aplicate unuia sau mai multor produse din comanda, sau pe toata comanda.

 

 

 

Freya Restaurant 3 BackOffice – Happy Hours

 

In Freya Restaurant beneficiati de sistemul de promotii Happy Hour, cu acesta putand acorda discount-uri pentru anumite produse, pentru anumiti clienti, zone, zile sau chiar ore.

 

 

 

Freya Restaurant 3 POS – Functia Platou

 

Aceasta functie este folositoare atunci cand la o masa produsele comandate sunt servite clientilor ca si platouri, acestea fiind defapt comanda fiecarei persoane de la masa, iar produsele comandate vin grupate pentru fiecare

 

Freya Restaurant 3 POS – Separarea vanzarilor

 

Freya Restaurant 3 permite separarea comenzilor. Acest lucru este folositor in cazul in care la o masa de mai multe persoane, se solicita note de plata separate.